Lovely Food – dedičstvo v novom šate

Naše staré mamy nás v detstve naučili mnohé múdra. Jedným z nich je aj to, ako žiť v symbióze s prírodou a ako využiť jej plody v náš prospech. Rady a recepty starých mám oprášili aj manželia Kochanovci, ktorí ich obohatili o moderné chute a postupy. Predstavujeme vám značku poctivých prírodných dobrôt Lovely Food.

Ivan veľkú časť svojho detstva strávil na dedine, vďaka čomu je v ňom láska k prírode hlboko zakorenená. K výrobe prírodných produktov sa však dostal až vďaka svojej manželke Ľubke. Svoju záľubu vo vymýšľaní receptov a kombinovaní chutí objavila po tom, ako začala doma vytvárať džemy a sirupy zo sezónneho ovocia. 

Spoločná láska k poctivým prírodným produktom sa spojila s Ľubkinou prácou grafickej dizajnérky, a tak vznikli domáce organické dobroty s nezameniteľným dizajnom. Ich cieľom je motivovať ľudí k tomu, aby spolu so svojimi rodinami objavovali krásy prírody a spoznávali liečivé bylinky. 

Zdroj: Facebook Lovely Food
Zdroj: Facebook Lovely Food

Základom pre produkty Lovely Food sú suroviny z prírody a od lokálnych pestovateľov. Na ich e-shope môžete nájsť sušené bylinky, huby, džemy, chutney či zaváraniny. Pokiaľ ste členmi nášho klubu, v júlovej krabičke sa môžete tešiť aj na ochutnávku unikátneho sirupu z dielne manželov Kochanovcov. 

Ľubka s Ivanom však neostali iba pri výrobe pochutín. Vydali aj vlastný herbár, ktorý obsahuje 25 rastliniek s popisom, krásne ilustrácie a priestor pre nalepenie vylisovanej rastlinky. Svojim zákazníkom tak dávajú možnosť spoznať naše slovenské rastliny a vytvoriť si vlastnú knižku spomienok z času stráveného v prírode. 

Možno si hovoríte, čím je Lovely Food iný v porovnaní s ostatnými značkami bio potravín. Ich láskavý prístup nie je jediná vec, čím sa odlišujú. Do svojich výrobkov totižto nepridávajú žiadne konzervanty, éčka, umelé dochucovadlá či koncentráty. Môžeme ich teda označiť za jednu z mála nefalšovaných bio značiek. 

Comments are closed.