Čo bolo v júnovej krabičke ?

Vedeli ste, že čítanie kníh zlepšuje život?

Radosť v krabičke nie je len o knihách a produktoch. Je aj o hľadaní odpovedí, lepšom kritickom myslení, zvládaní stresu, koncentrácii, potešení mysle a výrazne lepšej slovnej zásobe.

Tento blog vám prinesie obsah júnovej krabičky – tipy ako si urobiť život radostnejší.

MOTIVAČNÁ KNIHA

Veda života od Stuarda Farimmoda

Ako kvalitnejšie žiť a ako nadobudnúť pocit spokojnosti?

Veda života je skvelým tipom, ktorý ukáže cestu k lepšiemu ja – „Mám si čistiť zuby pred alebo po raňajkách?“, „Ako sa vyhnúť poobednej únave?“, „Jem zdravo, prečo si teda nedokážem ustrážiť svoju hmotnosť?“ 

Kniha odpovedá na tieto a mnohé ďalšie otázky.

Je vedecky dokázané, že ak si človek nájde svoju rutinu alebo činnosti, ktoré bude opakovať, jeho život sa stane kvalitnejším. 

NAPÍNAVÝ TRILER

Nie sú ako my od Debbie Herbet 

je príbeh o žene, ktorá je iná než ostatní. Vďaka svojim schopnostiam dokáže pomôcť vyšetrovateľom v zabudnutom prípade zmiznutého muža. No vinníci sú ochotní urobiť všetko, aby ich temné tajomstvá ostali navždy pochované. Kniha, ktorá prehĺbi vaše emočné vnímanie a budete v neustálom napätí

ROMANTICKÝ PRÍBEH

Škatuľka spomienok od Kathryn Hudesovej

Život nám hádže pod nohy rôzne životné situácie. Vedeli by ste sa vcítiť do kože človeka, ktorý prežil vojnu? Čo človeka trápi? Ako skonči príbeh ženy, ktorej sa vojnové spomienky opäť pripomenú? 

Hlavná hrdinka sa musí postaviť svojim nevyriešeným otázkam a uzavrieť v sebe minulosť, ktorú za sebou nechala v rodnom meste, ktoré postihla vojna. 

Kniha vám pomôže empaticky sa vcítiť do hrdinky príbehu a spolu s ňou nahliadnuť do spôsobu života počas vojny

SLOVENSKÝ HANDMADE PRODUKT

Prírodné mydlo od Slovenských mydlární

Ďalším tipom pre lepší a zdravší život sú ručne robené produkty od Slovenskej mydlárne.

Vyrába ich malá rodinná firma, ktorá sa snaží svojou kvapkou pomôcť životnému prostrediu. 

Produkty sú prírodného pôvodu a vďaka svojim prírodným zložkám zanechá vašu pokožku jemnú a vyživenú

Do júnovej krabičky sme vybrali mydlo mätovej vône s kozím mliekom s výbornou penivosťou, farbené sušenými mätovými bylinkami a je originálne aj svojím obalom. Každé z nich má jedinečnú autorizovanú grafiku slovenských miest.

Je dôležité sa starať nie len o svoju pokožku, ale aj o rozvíjanie našich malých slovenských podnikateľov. A práve preto sú slovenské mydlárne ideálnou voľbou.

Každý mesiac si pre vás pripravujeme radosti / tipy pre lepší život – nezabudnite si vybrať tie svoje a nechajte prekvapiť svoju čitateľskú dušu.

Vyberte si aj vy svoj preferovaný žáner a všetko ostatné nechajte na nás.

Comments are closed.